onsdag, oktober 13, 2010

Dags att outa. Här iallfall...

En ny Lilypie-ticker på sidan minsann. Talar sitt tydliga språk. Ny bäbis på gång alltså. Förfallodatum början av februari om allt går som det ska.

Ketchup-principen verkar vara min melodi. Inget, inget, och sen allt...! Man kan bara undra hur det kommer sig att det tog fem år att få första med Mannen och sen bara ett halvår efter avslutad amning? Och det trots att vi egentligen bara "gått förbi varandra i hallen" sen dess.

Jag blev chockad faktiskt. Trodde först jag var i klimakteriet och att mensen därför var sen. Men då var det alltså inte. När jag gått nån vecka över tiden tyckte jag det var bäst att kolla för det hade både varit fester och fester skulle komma. Och det visade alltså ett plus. Ett starkt plus. Gick liksom inte att ta miste...

Tur var väl det för jag tror inte att vi aktivt hade försökt skaffa en till annars. Jag fick nog av förra jobbet före sommaren och sade upp mig samtidigt som jag snabbt fick ett annat jobb. Nyanställd alltså. Då försöker man inte aktivt att skaffa barn! Men de som kommer, som tydligen så gärna VILL komma, dem tar man hand om och älskar livet ut. Det är ju så det funkar och det är ju tur det.

Så nu växer magen igen. Jajädrar vad den växter. Jag är redan stor som en månad före nedkomst med LillaN. Och foglossning som aldrig förr. Sugen på allt onyttigt du kan tänka dig i princip. Undrar hur det här ska sluta...samtidigt som det just börjar bli riktigt, riktigt mysigt.

Obeskrivlig tur, tänker Cinks...

3 kommentarer:

Mamma P sa...

Nej men åh, stort grattis!!!

Anonym sa...

Puss o kram till Hjalle-Nalle ;)

Linda sa...

Grattis ända ifrån tårna!!