onsdag, oktober 06, 2010

TV vs Redcord

Just nu har jag kommit in i en dålig vana. På kvällen sätter jag mig i tv-soffan i hängapeställning och försöker få nåt gjort framför datorn...som står framför tv:n. Det är inget vinnande koncept alls. Resultatet blir ett halvdant jobb och en värkande gamnacke. Men jag har bärbar igen och då blir det lätt att hamna här istället för i rummet ovanför LillaN som då riskerar att vakna.

Ikväll har jag förhört F på samhällskunskap. Det ska bli prov på vårt stadsskick på fredag. Måste säga att det är riktigt bra brush-up även för mig. Full koll på hur utskotten i riksdagen jobbar har jag nog ändå inte men nu börjar jag få kläm på det.

F var barnvakt ett par timmar på kvällen för första gången sen LillaN kom. Resultatet blev en halväten russinburk och en sönderriven sammhällskunskapsbok. Smällar man får ta. Jag och mannen fick iallfall tillfälle att börja titta på kök PÅ RIKTIGT! Som tack ska vi skämma bort henne med glass, finglassen dessutom. Ben&Jerrys.

Smarrigt sa Cinks

3 kommentarer:

Anonym sa...

Försöker att kommentera igen, gick ej tidigare.

Tjoho hon är tillbaka i etern, kan vi hoppas på ketchup nu eller??

kramen

Anonym sa...

welcome back

jess

Anonym sa...

Hehe, vi får väl se. Känns ibland som om jag behöver ett litet forum att skriva av mig. Men när jag ska skriva är det tomt =O

Som sagt, vi får väl se... ;-)