tisdag, oktober 28, 2008

180 grader, tack!

Hörru Bonkis, hur vore det om du ville göra en hundraåtti och lägga ditt rara huvud nedåt nu? Det börjar bli riktigt trångt...

Mannen och jag har slagit vad, han tror att h*n vänder sig om två veckor, jag tror om tre. Då kommer det att vara riktigt tajt om utrymme så det vore ju betydligt mer praktiskt om du passar på att snurra nu istället.

Vad sägs om att slå en halv salto redan ikväll? It's a deal?

2 kommentarer:

Mamma P sa...

Jag lyckades ju vända min lillskrutt genom att själv göra en kullerbytta under vattnet. Hade ingen tanke på att det kunde vända honom, men två dagar senare när vi åkte och plockade ut honom (snitt) var det ju faktiskt huvudet som låg neråt trots att han bara några få dagar tidigare suttit i säte. Fast du är ju inte så nära att du kanske behöver utöva undervattenskullerbyttor än. :) Må väl och ta hand om er!

Cinks sa...

Gjorde du? Jag har provat att stå på huvud *jo, faktiskt* men det resulterade bara i blodstockning i huvudet. Gissar att den vänder sig om den vill. Igår tyckte jag att den satt som berget med rumpis ner, idag sprattlar det lite överallt igen i tombolan.