måndag, oktober 13, 2008

Final (?) countdown

Okej, visst, så jag räknar dagarna. 34 kvar att jobba. Om det hade varit världens härligaste arbetsplats som jag jobbade på så hade jag kanske haft ångest inför faktumet att det är så få dagar kvar. Men det gör jag inte och det har jag inte.

Drömmen vore att under mammadagarna komma på den där idén om vad jag egentligen vill bli. Tänk om det bara kommer, cool tanke...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men du, alltså, nu när man sitter så här på utsidan, dvs man är inte du med magen, så är det ju liksom bara herregud 2 månader kvar nu MAX!

5 dec? 13 dec? 15 dec? 18 dec?

5 dec kanske inte är så bra egentligen för då krockar ju kalasen för August och Ellen!!

och sen vore det väl skönt att hinna hem innan jul så ja lucia är kanske ingen dum idé :)
//M

Anonym sa...

ja tänk om man kunde få en uppenbarelse....

AstaKerstin sa...

Vadå göra se'n och egen verksamhet....
Om du inte skärper till dig så kommer jag personligen hem till dig och föreläser om nyttan av att ta det lugnt, minska på ambitionerna, leva här och nu, osv.
När du om ett tag är hemma på dagtid är det för att du ska ta hand om dig, ett pyttebarn och i viss mån ett lite större barn. Dessutom krävs, för att ekvationen ska gå ihop, att mannen ställer upp och fixar all utåtriktad service så att du bara kan finnas där i ditt lilla hormonmoln.
Alltså - inga ambitioner, inga framåtriktade tankar av annan karaktär än var blöjpaketet är.
Sedan kan du återkomma om ett år eller så, fit for fight.
Tro mig, jag har haft tid att läsa in mig på all modern forskning ;-))

Anonym sa...

Minks: Jag gissar på 14:e...även om det strider mot mitt "nog går jag väl över några dagar..." eftersom utsatt datum är den 16:e. Vi får väl se :-)

Tisalen: Jodå, det vore underbart helt enkelt!

astakerstin: Rätt, rätt och tack för att du sitter på min axel och viskar lite klokt i mitt öra när jag skyndar iväg! Jag Vill ta det lugnt, sova när jag behöver, vila upp krafter (nu när jag så tydligt sett hur jag fungerar med att ladda ur och upp energi). Och slappnar jag av så kommer säkert idéerna lättare än om jag försöker krysta fram dem. Som en klok person sade "För att se nya vägar måste man först låta dammet lägga sig".