måndag, oktober 20, 2008

Fler vattendrömmar

Jag har läst att drömmar om vatten kan tydligen symbolisera en stor händelse som kommer orsaka dramatiska förändringar, som förberedelser inför ett nytt liv eller så...

I förrgår natt hade jag en ny vattendröm. De brukar ju komma tillbaka som ett tema. I drömmen satte jag på mig två par gummistövlar utanpå varandra, tog jättelång sats på ungefär 60 meter och sprang allt vad jag förmådde rakt ner till vattnet, ut på en brygga och hoppade ett jätteskutt på säkert 30 meter rakt ut i vattnet.

Jag hade innan förstått att man skulle passa sig för små, otäcka blodigel-liknande varelser som var i vattnet men när jag vadat in igen och tog av mig de dubbla stövlarna så hade jag nästan inget alls på vaderna, jag hade liksom klarat mig superbra. Och så hade jag väldigt snygga, vältränader och brunbrända vader, vad de nu hade i sammanhanget att göra men visst, ett önsketänkande just nu.

2 kommentarer:

Isidor sa...

Äntligen en kvinna med en rättvis självbild.

Hon springer hutlöst fort i dubbla gummistövlar, hon hoppar 30 meter rakt ut i vattnet och hon är dessutom snygg.

Det stämmer rätt bra med min bild av dig.

Cinks sa...

Haha, skönt, en som verkligen fattat! Cinks i ett nötskal! Faktum är att jag faktiskt är lite småcrazy i gummistövlar...tror du att det spelade roll i drömmen?