onsdag, februari 25, 2009

Mer mjölkfritt

Läkarbesök med N idag och jag fick rådet att fortsätta med mjölkfritt ytterligare en tid för att se om det gör skillnad. Prover ger inget tillförlitligt resultat utan det är bara mitt uteslutande som kan visa om N är känslig mot mjölkprotein eller inte.

Ni som har erfarenhet, vet ni om man bör undvika ägg också? Har inte läst det någonstans men hörde nån som sade nåt om det. Isåfall får jag nog börja om...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mjölkprotein och äggprotein är olika även om en del kan vara känsliga mot både och. Uteslut du bara allt med mjölk i. De som är allergiska mot komjölkprotein kan ofta reagera på även små doser så tänk på att inte äta smågodis där spaden kan ha kommit i kontakt med något med mjölk i etc. Se även www.mjolkfri.com Lycka till!

jess sa...

Håller m P - nån sa tidigare nå´t om att man ska undvika sojaprodukter som ers och det har jag också fått inbankat i skallen! Så ägg är ingen fara. Bröd e knepigt, bakverk är knepiga för ströbrödet kan innhålla mjölk, godis just å så!

Anonym sa...

Börja med mjölken och skulle det inte räcka kan du utesluta ägg senare om det visar sig att prickarna är kvar.

Här får du en länk (som ger fler länkar i länklistan) om allergier. Under "mjölk" finns mycket matnyttigt.

http://www.allergisidan.com/

Lycka till
Kram
Linda