söndag, april 29, 2007

Massor av trevliga träffar!

Igår hade familjen Cinks en heldag i Onebuying.

Först åkte vi till H och gratulerade hela lilla tjejfamiljen på födelsedagen i efterskott. Vi åt en jättegod brunch på nybyggda terassen och tjejerna hittade direkt varandra och började leka medan jag och H tog en repa med cabben ner på stan.

Sen fortsatte vi hem till morfar Cinks och bjöd honom på favoriträtten potatismos och bacon... Morfar hade dagen till ära brummat upp med bilen till Kvantum och handlat oss varsitt wienerbröd (som vi inte orkade äta upp) som vi sedan fikade på. F plöjde igenom alla gamla barnböcker som jag läst hos mormor och morfar som liten. Nostalgi på hög nivå. Innan vi åkte fixade jag lite med morfars dator eftersom den hade krånglat lite och han blev nöjd.

Därefter blev det kvällsmys med familjen Minks. Först massor av mys med miniGusten som sprang och gav alla benkramar! Till och med F drog på mungiporna av den blåögda virvelvinden som gång på gång kramade hennes ben på ett otroligt charmigt sätt. Och han lärde sig att säga Ta och Ke.
Sen var det natti för Gusten och då korkade vi upp en mycket go flaska vitt och bjöds på lax och spenatpaj och en alternativ "kött"färspaj med gott tilltugg. Tjejerna var ute och skuttade till det blev mörkt och sen fick de korka upp en videofilm och smaska lördagsgodda till.

Trots tjat och bedjande ögon kryddade med snääääällla bestämde vi oss för att åka hem på kvällen istället för att sova kvar så halv tolv vinkades och pussades vi hejdå och for hemåt. Mannen var jätte-jättetrött och inte kunde jag avlösa honom vid ratten. Så vi pratade hundar hela vägen hem och vipps slutade han att gnugga sig i ögonen och var istället hyfsat på alerten resten av resan.

Vov, vilken lyckad heldag! sa Cinks

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så trevligt så trevligt!! mer mer mer :)
//M

Anonym sa...

Tänkte på dig häromdagen när jag sprang runt i centrum! Hoppas du mår bra och att du får en skön helg :)

Saring sa...

Myshelg! Låter helt underbart.