torsdag, april 19, 2007

Otur eller osmidighet...

Höjden av manlig* otur är...
...när du gått in på damtoan på krogen för att vänslas lite med exet och flickvännen visar sig stå i toalettkön utanför.

Höjden av manlig* otur är...
...att flickvännen genom reflexen i en tavelram råkar se när du stoppar ner en diktbok innanför kalsongerna och sen låser in dig i badrummet trots att du aldrig tidigare intresserat dig för dikter.

Höjden av manlig* otur är...
...när tjejen du försvann med och "helt oskyldigt badade" med på festen några år tidigare, går fram till din flickvän och erkänner: "asså, förlåt för det där som hände, det var inte meningen, det bara blev så..."

Höjden av manlig* otur är...
...när du efter att ha dansat med samma tjej halva kvällen på discot inte förstår varför din flickvän kommer fram och ber om nyckeln och DESSUTOM blir förbannad när du ger den till henne och fortsätter dansa...


* "Manlig" syftar naturligtvis inte alls på alla män, långt ifrån och utan att nämna någon. Övervägande delen män kan ju inte ha sån här otur ;-) !

4 kommentarer:

Anonym sa...

*asg* jadu, jag tycker förstås att båda orden; Otur och osmidighet, är helt fel i denna situation och föreslår istället:

nonchalant dumhet!

Ja jisses amalia!//M

Anonym sa...

eeeehhhhh .... vad har hänt ... :/

Cinks sa...

Minks: sett ur mannens synvinkel så var det nog en väldanens otur. Ur alla andras: nonchalant otur!

Christina: jag tittade bara för djupt ner i det förflutna och råkade hitta några händelser som satt avtryck... Tänk vad mycket som hann hända innan jag satte ner foten...

Cinks sa...

Minks: nonchaland DUMHET såklart ;-)