Roligast i sommar var ändå när bonuspappan lyckades välta sin egen födelsedagstårta upp & ner på middagsbordet - med besked. Tårtan tog med sig ett halvdrucket glas rött ner i knät på äldsta sonens svärmor.
Svärmodern, som f ö är nykterist, visade upp en minst sagt bitter min. Mamma som tyckte att tårtan var misslyckad redan innan såg nästan ut att småle. Jag kunde knappt dölja ett skrattbubbel. Bonuspappan hojtade och viftade med tummen. Bonusbrorsan hämtade hela upplaget med stekspadar.
Sen vältes den smashade tårtan tillbaka på tårtfatet och bjöds runt till alla kalasfirare. Jättegod!
Kontentan: När man använder sojagrädde till en tårta så ser den lika guckig ut innan som efter man tappat ut upp och ner på bordet.
1 kommentar:
Jag ser det absolut framför mig =O)
Skicka en kommentar