tisdag, december 16, 2008

Vi passar Assar

Jag varnade Mannen imorse för att mitt humör troligtvis kommer att bli sämre för varje dag som jag går över tiden. Jag började känna av det redan på eftermiddagen. Sur. Irriterad. Otålig.

Nu är det alldeles för få timmar kvar på det här dygnet för att det ska bli nån Assar.

Vilket datum ska jag ta sikte på nu istället? Tre dagar efter BF, precis som med F? Alltså den 19:e? Okej rå, då siktar jag väl på den 19:e rå. Eller vad säger du om det, Isak?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grr vart tog mitt långa svar vägen.

Skriver imorn igen. Vabbar då med rå.

Psst du skulle tyda min dröm oxå!
//M

Cinks sa...

Visstja, visstja, hoppar genast in och kollar. Tror jag redan har en känsla...

jess sa...

Hm, jag har fått 2 av mina på 40 + 2 - min äldsta o min yngsta. De i mitten 41 +5 och 35 +. Jag tror på den 19e!

Anonym sa...

Om det är en tjej så gör hon bergis entre på drottningens födelsedag... Själv gick jag över 21 dagar med D och det kan du trösta dig med att du inte kommer att göra! ;)

Cinks sa...

Höhö, oh, tror du det Catten? Det är dagen före julafton, va? Tja, varför inte, det är ju en av de få dagar kring jul som vi har "obokade" så att säga.

Och Jess, då kanske jag får som du, min äldsta och min yngsta på 40+3. Hoppas =D

Anonym sa...

Ett nytt försök; Det jag tänkte skriva igår kväll var: Tänk när du skrev om Isak för ett år sedan, tänk om du vetat då hur det skulle se ut 2008......

kramen!

undrar om buskotten fixerat sig? Annars MVC imorn va?
//M

Cinks sa...

Minks: Ja, jag tänkte också på det...på Isak och allt som hände för ett år sen. Tänk om jag vetat då, va med ledsamheter jag hade sluppit genomlida...kanske...men på nåt sätt ger det väl styrka och lite annat som jag inte riktigt kan förstå nu men kanske gör en dag.