måndag, september 18, 2006

Helgen i korthet

Fredag kväll
Från fredagsridning på jättebruna hästen ute i skogen till partiledardebattspurt. Somnar HÅRT i soffan *före F som kryper upp bredvid när hon inser att mamma inte kommer att vakna igen* efter ett glas folköl och en skål ostbågar.

Lördag morgon
Vi vaknar halv sju. Klarvakna. F får inte gå upp. Vi ska sova till åtta och därmed basta! F vill ändå gå upp. Vi går båda upp vid sju. Tar en dusch. Kommer på i duschen att jag vill springa. Det är bara nån grad varmt ute. Jag tar på mössa och kläder och springer lätt fem kilometer. Det luktar hästgödsel ute.

Lördag förmiddag
Åker till Veromoda-klädutförsäljning i en förortsskola. HYSTERISKT och jag är nära att rusa därifrån flera gånger. Gjorde inte vidare köp och åkte därifrån svettig och hyperventilerande. Hämtade upp mannen och F på vägen tillbaka hem.

Lördag eftermiddag
Tre tioåriga tjejer leveras av sina mammor och pappor och 'sova-över'-partyt är i full gång. Det dansas, skrattas, leks och äts. Halv tio ligger ALLA i huset i säng. Vid tolv sover alla.

Söndag morgon
Fina frukosten framdukas till sex personer. Kvart i elva åker kalastjejerna hem. F är nöjd över att ha hunnit ha 'nioårskalas' två månader innan hon fyller tio...*lite efterkonstruktion att det var kalas iofs men så länge hon är nöjd...* Skjuts iväg med F till dansen.

Söndag eftermiddag
Skjuts igen med F till pappa. Vidare till SATS och skönt core-pass. Till vallokalen och plums i med valsedlarna *pjuh*. Handla, laga middag och sedan följa valet. Helgen är slut och jag längtar till onsdag natt när vi sitter på ett tåg mot fjälls.

Inga kommentarer: