söndag, november 30, 2008

Magrapport

Läget är lugnt, en och annan sammandragning. Jag tror jag är på väg att gå i symbios med min mage. Kommer det någonsin att komma ut nån beby, det är dagens undring?

Det buktar här och det puffar där och jag har iiiingen koll alls om hur den här filuren ligger...men möjligtvis är det fortfarande huvudet nedåt. På torsdag nytt besök hos mvc, det ska bli minst sagt spännande.

2 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Min foglossnng har nästan försvunnit, och då känns det helt ok att vara gravid. jag trodde aldrig att jag skulle säga det här... men just nu känns det som att det är ok att fortsätta vara det länge till. Jag har också hittat symbiosen.

Och du, min bebis är superfixerad, läkaren kände ju huvudet på den, så den är nästan ute. Men ändå skulle jag kunna svära på att jag ibland har huvudet buffande mitt på magen, och att det är fötter som sparkar nedåt mot blåsan. För min del går det inte att med känseln säga hur den ligger. Så jag tror att din fortsätter att ligga rätt!

Cinks sa...

Tack för tummen, jag hoppas också att den fortsätter ligga rätt - och den får gäääärna sjunka ner lite också!

Då kanske det är vanligt att man går i symbios med magen då mot slutet?!? Låter bakfram men det är kanske en av kroppens fiffiga uppfinningar för att vi ska kunna återhämta oss inför det som kommer...